In Nederland, per gewone post,
geen verzendkosten!
per Track&Trace vanaf €100,-
geen verzendkosten

aanmelden

Informatie

Verzendkosten

Meestal brengen wij geen verzendkosten in rekening. Alleen voor kleinere, afgeprijsde bestellingen brengen wij soms verzendkosten in rekening, maar dan is dat aangegeven. Het verzenden vindt plaats per gewone post, waarbij wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld anders dan Post.NL aansprakelijk is.

Indien u kiest voor de grotere zekerheid van TNT-pakketservice, ontvangt u van ons de Track&Trace-code waardoor u via de site van TNT uw bestelling kunt volgen. Indien u kiest voor deze service, brengen wij u de kosten daarvan, € 6,75, in rekening.

Hoewel onze ervaring is dat verzending per gewone post eigenlijk altijd perfect verloopt, bestaat er natuurlijk altijd een zeker risico dat een zending in het ongerede raakt. Wij zijn daarvoor niet meer aansprakelijk dan het gestelde daarover in de de voorwaarden van Post.NL  met betrekking tot hun aansprakelijkheid. U kunt zelf altijd voor de grotere zekerheid van de duurdere verzendmethode met track&trace van TNT kiezen.

Betaling

U kunt met i-DEAL betalen of per vooruitbetaling. Indien uw betaling vóór 16.30 uur bij ons binnen is (Ideal), wordt uw bestelling diezelfde dag nog verzonden. Anders gaat uw pakket de volgende werkdag op de post.

Terugsturen

Binnen 7 dagen na ontvangst kunt u de goederen per e-mail voor retourzending aanmelden. Binnen 2 werkdagen na aanmelding dient u de artikelen terug te zenden. De artikelen dienen in staat van ontvangst te zijn, ongedragen en voorzien van de originele kaartjes. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij de retourzending door een fout van Bengel is veroorzaakt. Wanneer u een artikel wilt ruilen, d.w.z. een ander artikel er voor in de plaats besteld, nemen wij van de hele ruiltransactie alle verzendkosten per gewone post voor onze rekening

Overboeking

Hoewel de kans klein is, kan het gebeuren dat een klant in onze "echte"winkel in Zutphen toevallig uw artikel al in de hand heeft, maar nog niet heeft afgerekend terwijl wij uw bestelling nog niet uit de winkel hebben gehaald. Het artikel staat dan natuurlijk nog in onze voorraad, maar toch kunnen wij het u niet meer leveren.  Overboeking is in een webshop nooit helemaal te voorkomen, vooral als artikelen lang in het winkelwagentje liggen. In zo'n geval geven wij u dezelfde (werk)-dag bericht en maken wij uw betaling ommegaand weer aan u over.

De overige spelregels vindt u in de VOORWAARDEN

tntideal

Voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden!
( betaling met Ideal)

 
Website design by Servion, web development by CDyWeb